Badkamer installeren in Eindhoven

Wilt u uw verouderde badkuip door een modern ligbad laten vervangen? Wilt u een nieuwe kraan laten plaatsen? Of wilt u een compleet nieuwe badkamer installeren? Hoe groot of klein uw klus op sanitairgebied ook is: Frank Ambting Installatiewerkzaamheden voert deze in de regio Eindhoven voor u uit. Als ervaren badkamer installateur zetten we onze expertise met plezier voor u in.

Bad of douchebak plaatsen?

Wilt u een inloopdouche maken of bad plaatsen? Twijfelt u nog over de locatie van de wasmachine? Of vraagt u zich af of een whirlpool iets voor u is? Onze vakmannen verzorgen niet alleen de installatie, maar voorzien u ook met plezier van persoonlijk advies. We komen dan bij u langs om de locatie van de badkamer te bekijken. Zo zien we wat de mogelijkheden zijn in praktische zin. Daarnaast houden we vanzelfsprekend rekening met uw wensen en budget. Zo kunnen we samen uw droombadkamer tot stand brengen?

Repareren, renoveren en vervangen

We zijn niet alleen als badkamer installateur actief. Zit er een scheur in uw badkuip, of lekt de douchecabine? Op ons kunt u rekenen. Ook voor reparatie, renovatie en vervanging kunt u namelijk bij ons terecht. Wij zijn uw allround expert badkamerexpert in Eindhoven en omstreken.