Gootsteen ontstoppen in Eindhoven

Hoort u borrelende geluiden in uw gootsteen, elke keer als u de kraan aanzet? Loopt het water erg moeizaam weg? Dan is uw gootsteen waarschijnlijk verstopt. Gelukkig kunt u hieraan zelf veel doen. Hebben uw pogingen in gootsteen ontstoppen geen succes opgeleverd? Roep dan de hulp in van een vakman. In de regio Eindhoven laat u Frank Ambting Installatiewerken de gootsteen in uw badkamer of keuken ontstoppen.

Succes met soda

Weinig middelen kunnen voor zo veel doelen worden ingezet als soda. Ook bij verstopping biedt soda vaak het gewenste resultaat. Gooi een kopje soda in de gootsteen, gevolgd door een flinke scheut azijn. Spoel dit vervolgens met kokend water weg. Eventueel kunt u dit nogmaals herhalen. In veel gevallen is de verstopping nu opgelost. Is dat niet zo? Probeer dan eens of een ontstoppingsveer de problemen oplost.

Uw specialist helpt

Gootsteen ontstoppen liever overlaten aan een professional? Wij staan voor u klaar. Vul het formulier op deze website in, of bel ons op het nummer 0499 - 21 39 00. In Eindhoven en omstreken kunt u op ons rekenen!

Wij kunnen u helaas niet van dienst zijn als u te maken heeft met een verstopping in uw riool of afvoer.