Lekkage in Eindhoven snel opgelost

Ligt er wel erg veel water voor uw wasmachine? Ruikt u een muffe en vochtige lucht in huis? Of signaleert u vochtplekken op de muur? Het zijn allemaal tekenen die wijzen op een vervelend fenomeen: lekkage. Niet alleen kan een lek voor beschadiging aan uw huis zorgen; ook uw eigendommen kunnen schade oplopen. Daarnaast geldt: hoe langer u wacht, hoe hoger de reparatiekosten. Kom daarom snel in actie als u vermoedt met een lek te kampen. In Eindhoven en omstreken roept u dan de hulp in van Frank Ambting Installatiewerken. Wij zorgen voor een snelle en passende oplossing.

Weg met waterlekkage!

Als u ons inschakelt, komen we zo vlug mogelijk bij u langs om de situatie te inspecteren. We gaan dan meteen aan de slag om de locatie van de waterlekkage op te sporen. Soms is dat eenvoudig, in andere situaties is dat een moeilijkere klus. Als de plek gevonden is, zorgen wij ervoor dat de lekkage onmiddellijk kundig wordt hersteld.

Neem contact op

Heeft u met spoed een loodgieter nodig in de regio Eindhoven om lekkage te verhelpen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. In dringende gevallen kunt u ons het best telefonisch bereiken, op het nummer 0499 - 21 39 00. Bij spoed staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar! Zo is het lek vlug gedicht en de overlast voorbij.