Ervaren installateur in Eindhoven

Zoekt u een vriendelijke vakman om installatiewerkzaamheden uit te voeren? In de regio Eindhoven doet u dan een beroep op Frank Ambting Installatiewerken. We hebben ruime ervaring als installateur. Onze kennis en kunde zetten we graag voor u in.

Specialist in centrale verwarming

Een van de gebieden waarin we ons gespecialiseerd hebben, is centrale verwarming. We leveren CV ketels van het merk Nefit. Ook voor boilers, radiatoren en vloerverwarming kunt u bij ons terecht. En wist u dat we ook mogelijkheden in verwarming bieden op het gebied van aardwarmte en zonne-energie? We vertellen u er met plezier meer over!

Van dak tot sanitair

Wilt u niet al uw verschillende klussen aan verschillende bedrijven uitbesteden? Wij voeren een breed spectrum aan werkzaamheden uit. Van sanitair plaatsen tot dakrenovatie tot onderhoudscontract: er is bijzonder veel mogelijk. Zo hoeft u niet veel verschillende bedrijven in te schakelen, en weet u waar u aan toe bent.

Neem contact op

Wilt u weten wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Of wilt u ons meteen als installateur inschakelen? In beide gevallen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. We zijn telefonisch op het nummer 0499 - 21 39 00. Tevens kunt u het formulier op deze website invullen. Ons installatiebedrijf staat in Eindhoven en omstreken voor u klaar!