Uw sanitairspecialist in Eindhoven

Frank Ambting Installatiewerken biedt loodgieterswerk op maat in de regio Eindhoven. Wij zijn er bijvoorbeeld voor de levering en installatie van sanitair. Wij kunnen tegen scherpe prijzen materialen leveren. Bovendien is ons vakwerk van hoge kwaliteit, en dat betekent jarenlang plezier van een prachtige badkamer. Met een kleine modernisering in uw badkamermeubelen of sanitair krijgt uw badkamer direct een heel andere sfeer. U kunt ons inschakelen voor het vervangen van een kraan, maar ook voor de gehele renovatie van uw badkamer. Van ontwerp tot uitvoering: we gaan graag met u in gesprek om de talloze mogelijkheden te bespreken.

Totaalinstallatie van sanitair

Bij het installeren van sanitair werken onze vakmannen volgens een compact plan, dat uit vier verschillende fasen bestaat. Wij leveren altijd loodgieterswerk op maat: dat betekent dat uw wensen als klant voorop staan! Het resultaat is een schitterende badkamer of een mooi toilet, in de gewenste stijl en uitvoering.

De stappen die we achtereenvolgens uitvoeren zijn:

  • Ontwerp: in overleg met u ontwerpen we uw badkamer of toilet
  • Inkoop en levering
  • Plaatsing
  • Installatie en aansluiting

Wilt u meer weten over de vele opties in de badkamer? Op deze pagina kunt u daar meer over lezen. Wilt u specifiek meer weten over de mogelijkheden bij toiletten? Hier vindt u aanvullende informatie. In Eindhoven en omgeving zijn we u graag van dienst!