Sanitaire voorzieningen Eindhoven

De sanitairvoorzieningen in uw woning zijn mogelijk het meest bepalend voor uw hedendaagse wooncomfort. Wanneer het op sanitair aankomt, zijn onze specialisten uitstekend uitgerust om u met iedere klus te helpen. Wilt u sanitair laten plaatsen of moet er iets gerepareerd worden. We zijn te bereiken via 0499 - 21 39 00 en het contactformulier.

Mensen bekijken nieuwe badkamer

Wat valt onder sanitaire voorzieningen?

Simpel gezegd vallen de meeste water gerelateerde voorzieningen onder het begrip sanitair. Denk bijvoorbeeld aan de douche, het bad, de wastafel en het toilet. Maar ook het geheel tezamen zoals een badkamer of toiletruimte wordt wel als sanitair aangeduid.

We kunnen pas echt beseffen hoe essentieel de rol van sanitair in ons leven is als we bedenken dat we werkelijk iedere dag gebruik maken van deze voorzieningen.  Bij Installatiebedrijf Ambting zijn we ons terdege bewust van het grote belang van comfortabele en goed functionerende sanitaire voorzieningen. Als experts op het gebied van sanitair bieden we graag onze hulp aan bij alle denkbare gerelateerde werkzaamheden!

Wat kunnen onze specialisten voor u betekenen?

Bij ons loodgietersbedrijf kunt u terecht voor al uw sanitaire wensen en behoeften. Geen klus is te groot of te klein voor ons, of het nu gaat om reparaties of volledige renovaties. Raadpleeg gerust een van de volgende pagina’s voor meer informatie:

Wij zijn er voor de levering en installatie van al uw sanitair. We kunnen tegen scherpe prijzen materialen leveren. Bovendien is ons vakwerk van hoge kwaliteit, en dat betekent jarenlang plezier van een prachtige badkamer.

Met een kleine modernisering in uw badkamermeubel of sanitair kunt u in uw badkamer al direct een hele andere sfeer creëren. U kunt ons inschakelen voor het vervangen van een kraan, maar ook voor de gehele renovatie van uw badkamer. Van ontwerp tot uitvoering: we gaan graag met u in gesprek om de talloze mogelijkheden te bespreken.

Contact met Installatiebedrijf Ambting

Wilt u ook weer een schitterende badkamer of een mooi toilet in de gewenste stijl en uitvoering? Of heeft u sanitaire problemen die vragen om een acute reparatie? Onze vakmensen leveren loodgieterswerk op maat. Neem contact met ons op via 0499 - 21 39 00 om de vele opties voor de badkamer en/of het toilet met ons door te nemen. Voor de aanvraag van een offerte kunt u gebruik maken van het contactformulier.