Gasleiding aanleggen in Eindhoven

Wilt u gasleiding aanleggen, bijvoorbeeld vanwege een te plaatsen gashaard of gastoestel? Met gas werken moet uiterst zorgvuldig gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en dit wilt u met gas voorkomen! Veel werkzaamheden kunnen door handige doe-het-zelvers worden verricht, maar als het om gasleiding gaat, raden we u aan een professional in de arm te nemen. In Eindhoven en omstreken kunt u hiervoor terecht bij Frank Ambting Installatiewerken. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers staan met plezier voor u klaar.

Gasleiding aanleggen, vervangen en repareren

Heeft u nog geen gasleidingwerk in uw woning? Dan kunnen we dat voor u aanleggen. Moeten de buizen verlegd worden vanwege een verbouwing? Zijn er mankementen die gerepareerd moeten worden, of wilt u de gehele gasleiding vervangen? Van aanleg tot reparatie tot gasleiding vervangen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bent u toch van plan om zelf de aanleg te verzorgen? Laat de constructie dan in ieder geval controleren door een expert. Zo zet u uw veiligheid voorop.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het formulier op deze website invullen, of ons telefonisch bereiken op 0499 - 21 39 00. Voor alle service op het gebied van gasleiding staan we altijd voor u klaar!