Lekkage badkamer Eindhoven

Het is niet prettig als er lekkage in uw badkamer voorkomt. Uw vloer is onder water gelopen of er zijn vuile vochtvlekken op uw muren verschenen, maar u kunt niet precies zien waar het lek zich bevindt. Dit is een lastige situatie die u snel opgelost wilt hebben.

Wanneer u te maken heeft met een lekkage, is het verstandig om zo snel mogelijk de hulp van een loodgieter in te schakelen! Heeft u een dringende vraag? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Ambting via 0499 - 21 39 00 of het contactformulier. U kunt erop rekenen dat een van onze ervaren loodgieters snel bij u zal zijn om het probleem op te lossen.

Waar zit het lek?

Het is niet altijd duidelijk waar een lekkage vandaan komt, omdat het op verschillende plekken kan ontstaan. Misschien veroorzaakt de douche het probleem? Of is het de wasmachine? Of misschien wel het leidingwerk achter de muur? In Eindhoven en de nabije omgeving hoeft u niet ver te zoeken naar een oplossing: één telefoontje is voldoende om onze loodgieters direct in te schakelen.

Is er sprake van badkamerlekkage? Wij bieden een snelle en professionele oplossing voor uw probleem. Wacht niet te lang met het verhelpen van een waterlek. Dit kan grote schade veroorzaken aan uw muren, vloeren en plafonds, wat kan resulteren in nog meer reparaties.

Mogelijke oorzaken lekkage badkamer

Wanneer er vochtplekken zichtbaar zijn op de muren in aangrenzende kamers of het plafond eronder, kan er sprake zijn van lekkage in de badkamer. Het is niet eenvoudig om te bepalen waar in de badkamer het probleem is ontstaan. De eerste stap is het controleren van de kitnaden van uw douche of bad door de loodgieter.

Verder onderzoeken we ook de kitnaden van het afvoerputje en zoeken we naar tegels die niet goed vastzitten of voegwerk dat kapot is. Dit kan ook een indicatie zijn van lekkage. Wanneer het een lastig lekgeval betreft, hebben wij contacten met gespecialiseerde partners die kunnen helpen bij uitgebreide lekdetectie.

Zodra de lekkagebron is geïdentificeerd zorgen onze vakmannen ervoor dat het probleem snel en efficiënt wordt opgelost. Bij ons werken alleen ervaren specialisten, die zorgen voor een uitstekend eindresultaat met aandacht voor elk detail.

Contacteer Installatiebedrijf Ambting voor hulp

Bent u geconfronteerd met een lekkage in uw badkamer? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Dat kunt u doen door het invullen van het contactformulier op onze website of door ons te bellen. Bij Installatiebedrijf Ambting weten we hoe vervelend badkamerlekkages kunnen zijn. Bel ons op 0499 - 21 39 00 voor een snelle en betrouwbare oplossing!