Lekkage toilet Eindhoven

U wilt altijd kunnen vertrouwen op uw toilet. Een lekkage aan het toilet is een vervelend probleem dat snel opgelost dient te worden. Onze loodgieters in begrijpen dat als geen ander! U kunt ons bereiken via 0499 - 21 39 00 of doormiddel van het contactformulier.

Een verkeerd gemonteerde toiletpot is regelmatig de boosdoener van een lekkage. Het is essentieel om altijd een vakman in te schakelen bij het installeren van het toilet. Dan is de kans op problemen het kleinst. Is er toch iets aan de hand, helpen we u uiteraard graag met de oplossing. Wij staan ook garant voor een blijvende oplossing bij overige lekkages in huis!

Lekkende toiletpot door onjuiste montage

Is er vanuit het niets een flinke waterplas rondom uw toiletpot verschenen? Als het toilet of de afvoer regelmatig lekt, kan dit te wijten zijn aan een slechte montage. Bij een zwevend of hangend toilet is dit een veelvoorkomend verschijnsel.

Een lekkende wc kan overigens ook op andere manieren ontstaan. Ondanks een deugdelijke installatie kan er nog steeds lekkage ontstaan, zelfs wanneer het toilet goed wordt onderhouden. Enkele potentiële redenen voor een lekkende toiletpot zijn:

  • Ouderdom: slijtage van de leidingen, verzakkingen
  • Het losraken van knel- of koppelpunten leiding
  • Stortbak: defecte vlotter of vlotterkraan

Zowel bij nieuwe als bij oudere toiletten kunnen lekkages optreden. Dit zorgt uiteraard meteen voor de nodige overlast en we begrijpen dat u dit zo snel mogelijk wilt laten oplossen. Wij kunnen u daar bij helpen. We hebben de juiste kennis en vaardigheden om ieder lekkageprobleem op te lossen.

Lekkage in de wc? Neem contact op met Installatiebedrijf Ambting!

Wanneer er zichtbare schade rondom uw toilet ontstaat als gevolg van een lekkage, is het verstandig om onze assistentie in te schakelen. Onze experts zijn goed op de hoogte van de meest voorkomende oorzaken van lekkages, zoals een verzakte riolering of een barst door te hoge druk.

Bij contact zetten we ons in om het lekkageprobleem zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Is er sprake van een lekkage in uw toilet in Eindhoven? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar. We zijn te bereiken via 0499 - 21 39 00 en via het contactformulier.