Leidingwerk aanleggen en repareren in Eindhoven

Leidingwerk aanleggen is een complexe opdracht. De installatie moet solide gebouwd worden, zodat deze jaren meegaat. In de regio Eindhoven kunt u hiervoor met een gerust hart de vakmannen van Frank Ambting Installatiewerken inschakelen. In overleg met u als klant maken wij eerst een uitgebreid plan. Hierbij wordt in kaart gebracht waar de aansluitingspunten van gas en water geplaatst moeten worden. Zo krijgt u een perfect resultaat.

Gasleidingen

Bij het aanleggen van gas gebruiken wij alleen de beste materialen. Wij bieden een keuze uit verschillende soorten leidingen. Afhankelijk van de eisen van de gebruiker kan gekozen worden voor koper, staal of kunststof. Meer weten over de mogelijkheden in gasleidingwerk? Op deze pagina vertellen we u er meer over. Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact met ons opnemen. Onze loodgieters geven u dan graag persoonlijk advies.

Waterleiding aanleggen

Een waternet moet zo worden aangelegd dat op elk moment en op elke plek waar dat gewenst is de kraan opengedraaid kan worden. Bijvoorbeeld in de bijkeuken, de keuken en de badkamer. Ook in slaapkamers kan een fonteintje een uitkomst zijn. Afhankelijk van uw gezinssamenstelling en de afstanden die in huis overbrugd moeten worden met leidingwerk, kiezen onze loodgieters voor u een geschikt soort verwarmingsinstallatie. Denk hierbij aan geisers, HR ketels of zelfs een zonneboiler! Daarnaast kunnen we uiteraard alle leidingen isoleren, zodat u nog zuiniger kunt stoken.

Repareren en verleggen

Een afvoer aanleggen behoort tevens tot onze werkzaamheden. Wilt u een buitenkraan aanleggen? Ook hierbij kunnen we u van dienst zijn. En is uw leidingwerk aan reparatie of vervanging toe? Onze medewerkers verzorgen dit met plezier. Gaat u verbouwen? Als hiervoor leidingen verlegd moeten worden, staan wij voor u klaar.

Wilt u in Eindhoven of omgeving direct een van onze vakmannen inschakelen? Of wilt u eerst meer informatie? Bereik ons telefonisch op het nummer 0499 - 21 39 00, of vul het contactformulier in. We helpen u graag!