Lekkage plafond Eindhoven

Het oplossen van een lekkage in een plafond kan een uitdagende taak zijn. Waar te beginnen met zoeken? Hoeveel extra schade zou er kunnen ontstaan voordat het probleem is opgespoord? Laat daarom een professional voor u uitzoeken waar het lek precies zit. Onze loodgieters gaan graag voor u op onderzoek uit. Neem contact met ons op via 0499 - 21 39 00 of maak gebruik van het contactformulier.

Een lek in het plafond lokaliseren

Water kiest meestal voor de makkelijkste weg. Het is ongebruikelijk dat het lek zich bevindt op de plek waar vochtplekken en schimmels zichtbaar zijn. Vaak worden lekkages aan plafonds veroorzaakt door lekkende leidingen, problemen in de badkamer of lekkende dakbedekking.

Om de schade te beperken is het goed om direct maatregelen te nemen bij ernstige lekkages. Sluit de hoofdkraan af om te voorkomen dat er nog meer water wegstroomt en zo extra schade veroorzaakt. In geval van forse lekkages is het verstandig om dit zo snel mogelijk te doen.

Professionele hulp bij plafondlekkages

We raden u eigenlijk af om zelf te gaan speuren naar de oorzaak van de plafondlekkage. Allereerst is dit een uiterst lastige lekkage om te identificeren. Bovendien kan het voorkomen dat u begint met zoeken op de verkeerde plaats, wat onnodige schade en reparaties tot gevolg zou kunnen hebben.

Het is mogelijk dat er een lek ontstaat op plekken waar elektriciteit stroomt. Bij stopcontacten in de muur of zelfs in uw meterkast kan er sprake zijn van lekkage. Wanneer dit het geval is, is het raadzaam om vanwege het gevaar zo snel mogelijk een vakman in te schakelen.

Bij ons kunt u terecht voor snelle en vakkundige hulp bij het opsporen en oplossen van lekkages in Eindhoven en omstreken. U kunt erop rekenen dat onze ervaren vakmannen precies weten wat de juiste aanpak is en dat zij voor een blijvende oplossing zorgen. Als het lek echt niet te vinden is of als er zelfs geen vochtplekken waarneembaar zijn, kunnen we u in contact brengen met andere specialisten die meer mogelijkheden hebben om het lek op te sporen.

Als er sprake is van een moeilijk vindbare lekkage, kunnen wij namelijk met onze partners in de lekdetectiebranche het lek opsporen. Om onnodig hak- en breekwerk te vermijden, raden we aan om het lek eerst te laten opsporen.

Vochtplek plafond Eindhoven? Bel voor snelle service

Het onverwachte van een lekkage zorgt altijd voor gedoe. Gelukkig is het niet nodig om met pannetjes rond te lopen om het water op te vangen. Heeft u last van een lekkage? Installatiebedrijf Ambting staat direct paraat!

Bij de eerste constateringen van lekkage aan het plafond is één belletje voldoende om onze assistentie in te roepen. We komen meteen naar u toe om het probleem snel op te lossen. U kunt ons bereiken via: 0499 - 21 39 00. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier om met ons in contact te komen. U kunt erop rekenen dat onze loodgieters zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen.