Dakwerken in Eindhoven

Ook voor het plaatsen en repareren van dakbedekking en overige dakwerken bent u bij Installatiebedrijf Ambting aan het juiste adres. Als veelzijdig loodgietersbedrijf zijn we in staat u te helpen met zowel hellende als platte daken. We verzorgen tevens de isolatie van het dak en de plaatsing van bijvoorbeeld dakramen, luifels en rolluiken. Wilt u iets dakgerelateerds laten doen? Neem dan contact met ons op via 0499 - 21 39 00 of maak gebruik van het contactformulier.

Dakdekkerswerkzaamheden op maat

Bij ons kunt u rekenen op een dak geheel naar uw wens. We zijn vertrouwd met dakpannen maar ook met dakbedekkingsmateriaal voor het platte dak. Goed isoleren is een wezenlijk onderdeel voor ieder type dak. Dat kan op verschillende manieren. Welke manier het meest geschikt is hangt af van het soort dakbedekking, het type dak en de omstandigheden van uw woning. Hier kunnen we u uiteraard uitvoerig over informeren.

Wat betreft dakpannen ligt de keuze tussen betonnen pannen en keramische dakpannen het meest voor de hand.

  • Betonnen pannen zijn voordelig, sterk en gaan lang mee. Bovendien zijn ze ook nog snel aan te brengen. De kleur blijft altijd gelijk. U hoeft dus bij een eventuele renovatie geen rekening te houden met kleurverschillen.
  • Keramische pannen hebben veen mooiere glans en meer heldere kleuren dan de betonnen variant. Ze zijn echter wel een stuk duurder. Wel is er een zeer grote keuze in soorten en merken, zodat er voor ieder wat wils is.

Voor het platte dak plaatsen we voornamelijk bitumen dakbedekking. Bitumen wordt ook wel dakleer genoemd en is goed bestand tegen ons veranderlijke Hollandse weer. Het is makkelijk aan te brengen en relatief voordelig. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor dakbekking op een plat dak? Neem vooral even contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Reparaties aan het dak

Helaas gaat er ook wel eens iets stuk op het dak. Schade aan dakbedekking of dakpannen als gevolg van stormachtig weer. Dakgoten of regenpijpen met gaten of scheuren waardoor het regenwater niet meer goed afgevoerd wordt. Of wellicht lekkageproblematiek als gevolg van andere dakonderdelen die hun werk niet meer goed doen.

In zo’n geval kunt u het best zo snel mogelijk een specialist inschakelen om ervoor te zorgen dat de problemen en de bijbehorde schade niet verergert. Onze loodgieters staan altijd paraat om u bij te staan wanneer er reparaties aan het dak moeten worden uitgevoerd. U kunt contact met ons opnemen via 0499 - 21 39 00 of door het contactformulier in te vullen.