Uw dakwerken specialist in Eindhoven

Ook voor dakwerken en dakbedekking bent u bij in de regio Eindhoven aan het juiste adres bij Frank Ambting Installatiewerken. Wij staan klaar om uw dak te bedekken, of het nu hellend of plat is. Wij verzorgen ook de isolatie van het dak en de plaatsing van bijvoorbeeld dakramen, luifels en rolluiken. En kampt u met daklekkage? Wij dichten het lek?

Dakwerken op maat

Wij dekken daken op maat: ons bedrijf is de specialist in zowel dakpannen als platte daken dekken. Isoleren is daarbij van levensbelang. Veel mensen weten niet dat de meeste warmte door het dak verdwijnt. In dakpannen is er een ruime keuze.

  • Betonnen pannen zijn goedkoop, sterk en gaan lang mee. Bovendien zijn ze ook nog snel aan te brengen. De kleur blijft altijd gelijk. U hoeft dus bij renovatie geen rekening te houden met kleurverschillen.
  • Keramische pannen hebben vaak een mooiere kleur dan de betonnen variant. Ze zijn echter wel een stuk duurder. Wel is er een zeer grote keuze in soorten en merken, zodat er voor ieder wat wils is.

Bespaar met dakisolatie

Veel mensen laten de laatste jaren hun dak isoleren. Ook voor het dak geldt: isoleren is besparen. Onze medewerkers kunnen u adviseren over de nieuwste technieken en materialen, die eraan kunnen bijdragen uw stookkosten nog verder kunnen verlagen. Meer weten? Neem gerust contact op. In Eindhoven en omstreken helpen we u graag!